OSAMAKSU-VERKKOMAKSU-LASKU-OSTOTURVA

Polkupyorakeskus.fi:ssä monipuoliset maksutavat ostoksillesi. Voit hankkia tuotteesi kätevästi maksamalla omilla pankkitunnuksilla verkkopankissa kolmella maksutavalla (verkkopankki-maksut(esim. OP tai Nordea), sis. luottokortit ja lisäksi lasku tai osamaksu).

Collector-rahoitus:

Collector Lasku ja Osamaksu tarjoaa kuluttajille jopa 2000 euron luoton verkkokaupassa. Maksaessaan Collectorilla, asiakas saa aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessaan asiakas voi myös maksaa ostoksena osissa 48 kuukauden aikana.

Everyday-rahoitus: 

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi jatkuvan luottosopimuksen verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on 300‐2000€ ja voimassa toistaiseksi. Voit itse päättää, haluatko maksaa ostoksesi kuluttomasti laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai haluatko maksaa ostoksen kätevästi luotolla osissa. Kun maksat kertasuorituksena, kulut 0€

•Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä seuraavan kuukauden lopussa, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %

•Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa

•Esimerkki: teet ostoksen, jonka hinta on 100€ ‐ maksat laskulla eräpäivänä kertasuorituksena 100€

Kun maksat kuukausierissä osamaksulla:

•Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€

•Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %

•Esimerkki: teet ostoksen, jonka hinta on 100€ – maksat laskun viidessä kuukausierässä, jolloin tuotteen kokonaishinta on 111,04€ (Maksat tällöin kuukausittain 20€ ja viimeisenä kuukautena 31,38€)

•Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %

Jousto-rahoitus:

Jouston Laskun tai Jousto Osamaksun avulla saat maksuaikaa ostoksellesi.

Voit valita maksutavaksi:

•Jousto Laskun kertaostos 20–1000 euroa, 14 vrk maksuaikaa, laskutusmaksu 4,90 €.

•Jousto Osamaksun kertaostos 30–5000 euroa, 1-24 kuukautta maksuaikaa, kuukausikorko 2,42 % ja laskutusmaksu 4,90 €/kk.

Maksutapahtumat polkupyorakeskus.fi verkkokaupassa välittää kotimainen Checkout maksunvälityspalvelu, joka siirtää maksusi kauppiaalle turvallisesti. Checkout on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout tarjoaa asiakkaille ilmaisen ostoturvan, siksi ostaminen on meillä riskitöntä.

Tervetuloa ostoksille!